@ = Engels (English) & = Duits (German)
Bibliotheken: Heineken, TU Wageningen, TU Delft, GU Amsterdam. Het is te proberen om via de openbare bibliotheek hier boeken te lenen.
- Technisch handboek voor de amateur wijn- en biermaker door Leo van der Straten
- Bier uit eigen brouwerij door Wolfgang Vogel
- Groot zelfbierbrouw boek door J.v. Schaik
- Biersmaken ' 86 en ' 95 door Peter Crombecq
- Het Bierboeck door Drs. J.F.L.M. Cornelissen
- Alcoholic Beverages. Beer, Wine, Distilled, Vinegar from: Materials and Technology
- Bier in Nederland en België ; een geografie van de smaak A.C.M. Jansen
- Het Nederlands Bierboek door Dave Vlam
- Zelf bier maken door Ronn Hoose
- Brouw bier voor je plezier door J.van Schaik
- Malts and malting @Michael R. Sfat
- Bier & Uit: Ullman Dr.Ir. Lorand Macher
- Een hoofdstuk uit de techn. mikrobiologie. De bierbereiding Drs. B.D. Hartong
- Wetgeving op de accijns van bier
- Bier, Beer, Biere, Birra enz. Uit: Tijdschr.v. Chemie + Instrum. 1973
- Lehrbuch der Brauerei 1964 & De Clerck
- The Big Book of Brewing @ Dave Line
- Home Brewed Beers and Stouts @C.J.J. Berry
- Abriss der Bierbrauerei &Prof.L. Narziss
- Brautechnische Analysemethoden. Band 3. & Prof. Drawert (MEBAK ).
- Biochemistry applied to Malting and Brewing @Prof. R.H. Hopkins and B. Krause
- & Das Deutsche Bier Lexikon von Kurt Gayer
- & Bier Brauen von Dave Laing. John Hendra
- Spectrum bieratlas by Michael Jackson
- Belgische Biergids J.H. Tulfer
- Gerst en Bier Edm. Nicolas (CIVO )
- De Middeleeuwse Brouwerij en de Gruit G. Doorman
- Bierverordening 1984-2 S.E.R.
- Bierverordening 1976 + bierverordening 1997
- Beer @Uit: Encyclopedie
- Wort theorie voor de amateur brouwer door S. van der Meijden
- Technologie Mouterij en Brouwerij : Gerst Ing. Frank Weustenraed
- Technologie Mouterij en Brouwerij : Mout Ing. F. Weustenraed
- Technologie Mouterij en Brouwerij : Wort Ing. F. Weustenraed
- Technologie Mouterij en Brouwerij : Gist Ing. F. Weustenraed
- Brouwerijanalysen : Bedrijfs-en kwaliteitscontrole Ing. F. Weustenraed
- Brewing Better Beers by Ken Shales @
- Technologie der Würzebereitung von Prof.L. Narziss &
- The Practical Brewer @ Master Brewers Ass. of the Americas 1977
- & Bayerns Bier Burgen & G. Merk. C. Sauer
- & Die Biere Deutschlands von D. Hollnuber, W. Kaul
- Bier op tafel door E. Beysen
- Het internationale Bier Brouw Boek door H. van Slageren
- @ Beer flavour by M.C. Meilgaard #
- The real ale drinker's almanac by Roger Protz
- Handleiding voor de keurmeester door J. Wolfs
- Malting and Brewing Science vol. 2 Hopped Wort and Beer Hough, Briggs, Stevens, Young 1982
- Verander water in bier. Adrie Otte, 2011
- & Bayerisches Bier von Goldner, Bahnmüller 1983
- & Der Hopfen von Kohlmann, Kastner 1975
- & Die Brauerei im Bild # K. Hennies, R. Spanner, G. Zentgraf
- Bieren zelfbrouwen. Door Jac. Lambrechts.
- & Tabellen Goldiner-Klemann #
- & Obergärige Biere und ihre herstellung # Prof.F. Schönfeld. 1938
- Elsevier's Dictionary of Brewing @ EBC 1983
- Brauerhandbuch von & Dr.Ing.K. Hennies 6e aufl.1956
- Bierjaarboek '89-'90 door P. Crombecq
- Malting and Brewing Science @ Vol 1:malt and sweet wort by Briggs, Hough, Stevens, Young 1981
- Het bier en zijn brouwers 1968 door A. Hallema en Ir.J.A. Emmens
- A connoisseur's guide to the world's best beer by Christopher Finch 1989
- Principles of brewing science by George Fix 1989
- & Fränkische Brauereikarte Stefan Mack 1989
- 125 jaar Brand Fr. G.H.M. Crutzen, J.F.R. Philips, M.G.P.A. Jacobs, W.H.G. Maas
- Brewing Classic Styles by Jamil Zainasheff & John J. Palmer
- Small-scale brewing by Ilkka Sysila
- Heineken 1949-1988 M.G.P.A. Jacobs, W.H.G. Maas + J.vd Werf
- Designing Great Beers by Ray Daniels
- De beste bieren van de wereld G. Lees & B. Myers 1998
- Bierverleden te Brugge door prof. A. Goedbier = Jan Albert De Bruyne
- Brew like a monk by Stan Hieronymus
- Brewing Room Book 1989-1991 (Pauls Malt)
- Bier Brauen, nach eigenem Geschmack. Hubert Hanghofer
- Bierführer Niederbayern. H. Schieder/R. Forster met 77 brouwerijen.
- Oberpfälzer Bierführer. H. Schieder/R. Forster met 88 brouwerijen.
- Dranken: mout- en bierbereiding. P. Kamp, AOC Clusius College, Alkmaar
- Bier Typen Gids. D. Walsh (2002)
- Brewing by M J. Lewis and T W. Young reprint 2001
- Koken met bier. M. van Huijstee 2002
- 't Wort Wat verenigingsblad
- Hallertauer Hopfenbau door Lorenz Kettner 1976
- Evaluating Beer by a number of writers Brewers Publications
- Pharmaceutische encyclopedie door P.C. de Leeuw 2e druk 1962
- Tabellenboekje ten dienste van laboratoria 1962
- Mengen en roeren door drs.L. Edel
- Mengen en roeren door Henk Raaff 1977
- Technologie Brauer und Mälzer 8e druk W. Kunze
- Die Hefe in der Brauerei G. Annemüller/H-J. Manger/P. Lietz 2004
- Microbiologie door # Klinger, Manten, Voogd
- Yeast Culturing by Rog Leistad
- Microbiology Manual 2000 (Merck)
- Mikrobiologie prakticum door E.E. van de Gehuchte 1965
- Brewing Microbiology by F.G. Priest and I. Campbell
- Yeast by Chris White with Jamil Zainasheff, 2010
- Gist-kweken Deel 1. Door Pierre Rajotte (via Roerstok vertaald door: Martin Hofhuis)
- & Mikrobiologisches Taschenbuch für Brauer Füsser, Windhorst 1955
- IPA door Mitch Steele
- Vintage Bier door Ron Pattinson
- Utrecht Hop! door Kees Volkers 2016
Serie van F. Weustenraed gekocht bij St. Lieven instituut in Gent, België (tijd geleden).
Maak jouw eigen website met JouwWeb